Vacature HR-Manager

HR-Manager in Waddinxveen

 • 28 Nov 2023

  HR-Manager (24 uur)

  Ben jij die leuke collega die enthousiast wordt van een veelzijdige HR-functie? Word jij helemaal blij van het maken en verbeteren van HR-beleid, afgewisseld met administratieve werkzaamheden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe HR-manager!

  Wie zijn wij?

  Delivering Delights Together, dat doen we bij Nic. Met vier bedrijven in de Benelux zijn wij dé speler op de Nederlandse ijsmarkt. Laan Heiloo en Hadecoup leveren de lekkerste ingrediënten en benodigdheden voor het maken van ambachtelijk schepijs. Bij Nic Nederland kunnen klanten terecht voor alles wat te maken heeft met softijs. Tot slot levert Win Equipment een voor Europa uniek product: de Nissei Softijs- en Milkshake machine.

  Met ons super diverse team van ruim 70 collega's leveren wij dagelijks "joyful moments" voor elkaar en voor onze klanten.

  Wat ga je doen?

  Als HR-manager ben jij verantwoordelijk voor alles wat met personeelsbeleid en administratie te maken heeft. Je houdt je bezig met verbeteren van het HR-beleid van de Nic Benelux bedrijven én je bent het aanspreekpunt binnen ons bedrijf voor vragen omtrent personeelszaken. De werkzaamheden betreffen o.a.:


  - Je bent verantwoordelijk voor de HR-administratie (zoals bijhouden personeelsdossiers, opstellen van contracten, ziekte- en herstelmeldingen en de salarisverwerking)
  - Je beheert alle HR gerelateerde documentatie (zoals protocollen, functietaakomschrijvingen, het personeelshandboek)
  - Je bent de contactpersoon voor externe partijen zoals de uitzendbureaus, arbodienst, verzekeringen, pensioenen en UWV
  - Werving en selectie
  - Je functioneert als vertrouwenspersoon
  - Je signaleert en implementeert wijzigingen in HR-wetgeving en/of CAO
  - Verzuimcoördinator

  Wie ben jij?

  Jij bent natuurlijk de allerleukste collega! Daarnaast heb je HBO werk- en denkniveau, beschik je over kritisch denkvermogen en denk je in oplossingen. Daarnaast zoeken we het volgende:

  - Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een brede HR-functie
  - Je bent integer en in staat om werknemers- en werkgeversbelangen in balans te houden
  - Je hebt goede beheersing van de Office 365 pakketten
  - Je spreekt en schrijft de Nederlandse en Engelse taal

  Wat bieden wij?

  - De functie van HR-manager is een functie voor ongeveer 24 uur per week. Tijden zijn in overleg, wij zijn flexibel als jij dat ook bent 😉
  - Je ontvangt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een maandelijks salaris tussen de €3.306,00 en €4.303,00 o.b.v. 36 uur;
  - 25 vakantiedagen per jaar;
  - Pensioenregeling conform Zoetwaren CAO;
  - Reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km woont;
  - Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband
  - Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen binnen Orkla, de Noorse multinational waar wij onderdeel van zijn;
  - Je wordt onderdeel van een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor jouw ideeën en waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen;
  - Bij Nic kun je flexibel werken en wisselend aanwezig zijn op de verschillende locaties in Waddinxveen, Bunschoten of Heiloo, maar ook gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden;
  - Twee keer per jaar met alle bedrijven een personeelsfeest en een actieve personeelsvereniging;
  - Een financieel gezond bedrijf waar geïnvesteerd wordt in de medewerkers;
  - En natuurlijk heel veel ijsjes!

  Voel jij je aangetrokken tot de functie van HR-manager? Of wil je meer informatie over de inhoud en de sollicitatieprocedure? Stuur dan je CV en motivatie naar onze CEO via gregor.hesselink@nicbenelux of bel .

  Ben jij die leuke collega die enthousiast wordt van een veelzijdige HR-functie? Word jij helemaal blij van het maken en verbeteren van HR-beleid, afgewisseld met administratieve werkzaamheden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe ........


Telefoon:
Email:
Functie:hr manager
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3306 – 4303
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NIC Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. HR-Manager NIC Nederland 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures